Acupunctura in batalie cu pierderea in greutate

Chiar ajuta acupunctura in batalie cu pierderea in greutate? Raspunsul este da! Cu toate acestea, va rog sa stati 2 minute pe acest blog sa va explic in amanunt toate detalile necesare. Americanii cheltuiesc peste 33 de miliarde de dolari în fiecare an, la programele de pierdere în greutate. Din păcate, 95 la sută nu reușesc sa slabeasca cum isi doresc ei , cheltuiesc foarte multi banii si nu ajuta la greutatea dorita. Vestea bună e că, cercetatori din Coreea au descoperit ca acupunctura poate ajuta persoanele în greutate sa slabeasca. Cercetatorii sustin intr-un studiu publicat in revista Acupunctura BMJ , ca acupunctura facuta de un medic specializat va poate ajuta sa slabiti .

Este cunoscut faptul că, practica veche de acupunctura ajuta la vindecarea a unor boli. Chiar și practicienii de azi de medicina occidentală lauda această practică veche in batalia cu durerea cronică, durerea postoperatorie, greață și vărsături, tensiune arterială ridicată, și pierderea în greutate.

Acupunctura poate restabili echilibrul organismului prin cresterea circulatiei sanguine, scaderea inflamatilor si multe altele. Acupunctura practicata in Est poate creste fluxul de energie de-a lungul râurilor Qi (Chee pronuntat), sau forța de viață prin ace fine, subtiri, care sunt introduse în piele de-a lungul punctelor strategice pe corpul uman.

Mai jos o sa fie prezent un review lasat de o domnisoara pe nume Alina din Buzau care a insitat foarte mult sa lase parerea ei pe acest blog , pentru a trage un semnal de alarma in legatura cu aceasta metoda pentru slabit . Ea a facut sedintele de acupunctura la Brasov , la o clinica nou deschisa . Din cate am inteles ea sa dus acolo pentru ca ofereau o reducere pentru primii 10 clienti care cumpara o sedinta .

Pentru a fi mai specific cu privire la pierderea în greutate, trebuie să ne concentrăm asupra creierului. Creierul nostru are un centru de reglementare numit hipotalamus, care regleaza setea si foamea de-a lungul multor alte lucruri. Creșterea în greutate poate fi rezultatul fluxului de energie deranjat care vine de la creier .

Ca rezultat, diferite metode de acupunctura pot fi utilizate pentru controlul greutății prin reglarea fluxului de energie perturbat și ajutând organismul sa revina la normal. Destul de interesant este ca acupunctura are “capacitatea” de a influența hormonii obezității prin stimularea metabolismului, reducerea apetitului, imbunatatirea digestiei, scaderea poftei, reglarea hormonilor legate de obezitate și îmbunătățirea modului în care sunt utilizate substanțe nutritive.

Acupunctura întărește, de asemenea, funcțile ficatului, organul care produce multe substante chimice critice pentru digestie, care prelucreaza nutrienții și descompun grăsimile.

Mai jos va prezentam un mic review lasat de domnisoara Alina din Buzau .

Vreau sa precizez de la inceput ca raspunsul pe care multi ma intreaba este ca DA , acupunctura ajuta la slabit foarte mult !

“La început a fost ușor”, spune Alina. “Trebuie sa stau intinsa pe o masa in timp ce dn. Doctor ma intepa pe tot corpul (nu am simtit durere , ma simteam chiar bine) și apoi trebuia sa stau în continuare timp de încă 30 de minute pe acel pat. Era o camera intunecata cu muzica relaxanta. Era o pauza linistitoare si frumoasa! ” Dar lucrurile au luat o întorsătură ciudată când acupunctorul  a infipt ace in stomacul meu  si apoi a legat acele ace la o baterie care pulsa de curent. A fost un sentiment ciudat. Abdomenul meu a fost inflamat a doua zi!”

In plus fata de sesiunile de acupunctura săptămânale de o oră, acupuncturistul a legat cu o bandă adezivă un magnet mic la ureche si trebuia sa o misc de fiecare data când am simțit foame , practice trebuia sa intorc acel magnet cu polaritatea de sud spre mine , pentru a restabili zone de slăbiciune si sa imi anuleze foamea . Am ras  de aceasta idee .

Dar, ce zici de rezultate? După 12 săptămâni de întâlniri săptămânale  mă simt foarte bine, în ansamblu, a funcționat. Nu a fost foarte rapid dar am pierdut aproximativ 1-2 kg pe săptămână. Magnetul a lucrat la fel de bine. Dupa o perioada a trebuit sa ma opresc , singurul motiv pentru care m-am oprit a fost pentru că a devenit un conflict cu programul meu “.

Cu toate acestea, pentru persoanele care caută un remediu rapid, va avertizez, “Acest lucru nu este magie. Trebuie să mănânci bine și sa faci exercitii în mod regulat. Acest lucru vă ajută să vă da-ti un impuls suplimentar de-a lungul unui drum lung.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *